Suspensii pe aer

O suspensie completa pe aer este compusa din doua componente principale:

- sistemul de suspensii

- sistemul de management al suspensiilor

Practic, arcurile originale ale masinii sunt inlocuite cu perne de aer. Utilizarea lor in aceasta formula face ca gestionarea confortului si a inaltimii de rulare a masinii sa se faca intr-un mod cat se poate de simplu si de rapid.

Pernele de aer pot regla garda la sol a masinii, atat in mers cat si stationand, printr-o simpla apasare de buton a telecomenzii.

Sistemul de management al suspensiilor este compus din urmatoarele: compresorul/compresoarele electrice, butelii, electrovalve, ceasuri presiune, dezumidificator , senzor presiune, furtune si fitinguri.

Toate acestea duc la un control total al suspensiei, in orice moment. Si ceea ce ne dorim este controlul masinii in maxima siguranta.

Fiabilitatea suspensiei pe aer tine in totalitate de calitatea componentelor care fac obiectul kitului complet.

In plus, atentia la instalare si intretinerea minima care va este sugerata de catre Airride Custom, sunt factori importanti in functionarea impecabila a sistemului de suspensii. Pentru ca o buna functionare depinde si de intretinerea ulterioara a acestuia.

Intretinerea suspensiilor pneumatice nu este un procedeu complex sau complicat. Recomandam golirea rezervorului de la dezumidificator o data la 2-3 luni si aplicarea pe perne a unor straturi de silicon o data la 5-6 luni.

Pierderi de aer? Nici o problema. Este normal, atata timp cat instalatia se monteaza prima data. Odata cu montarea si testarea pernelor de aer la livrare, cu siguranta pierderea de aer ulterioara este localizata undeva de-a lungul instalatiei. Se depisdeaza foarte usor folosind sprayul special pe care l-ati primit la montare, pulverizand pe orice conexiune prezenta in sistemul masinii dumneavoastra.

Din experienta putem spune ca accesoriile SMC si Festo sunt foarte fiabile deoarece sunt dotate,in interiorul lor cu o „maneca” care face ca etanseizarea sa fie perfecta. Astfel am decis, bazandu-ne pe increderea dobandita utilizand aceste sisteme, ca brandurile alese sunt cele mai potrivite.

Pentru ca echipa Airride Custom alege Calitatea.